KÖZREMŰKÖDŐK:

 

 BENEDEKFFY KATALIN operaénekes

 

Benedekffy KatalinA különleges művészi adottságú operaénekesnő a népdaltól az operetten át az operáig minden műfajban maradandót alkot.

Az opera és operettirodalom számos primadonna szerepét vitte színre,  Európa szerte több önálló koncertet adott, így többek között Svácban, Spanyolországban, Ausztriában, Németországban és Romániában is megismerhették különleges tehetségét. Kanadában szilveszteri koncertsorozaton vett részt, ahol nagy sikert aratott.

 

 

 

KIRÁLY MIKLÓS operaénekes

 

Király MikolósTöbb, mint 30 éve lett a Magyar Állami Operaház tagja. A legkiválóbb magyar és olasz mesterek segitették az énekesi pályán.

Fantasztikus karrierje során mind Magyarországon, mind külföldön siker kísérte a pályán. Láthatta a közönség többek közt Angliában, Németországban, Svájcban, Ausztriában, Japánban és Olaszországban is.

Az operairodalom majdnem minden bariton főszerepét elénekelte.

 

 

RUDAS DANIEL kántor

 

Rudas DanielÉnekesi karrierjét 2012-ben kezdte a Dohány Utcai Zsinagóga férfi kórusában. A szebbnél szebb énekek hatására döntött úgy, hogy mint kántor, a zsidó zeneművészet legszebb dalainak tolmácsolója legyen.

Tehetségét dr. Frölich Robert, a Zsinagóga főrabbija hamar felismerte és kántori feladatokkal bízta meg. 2014-ben indult el szólista karrierje, és már abban az évben nagy sikert aratott Svájcban, ahol a Conservatoire de Musique de Geneve vendége volt.

 

 

NEUMARK ZOLTÁN zongoraművész, zenei vezető

 

Neumark Zoltán

 

 

 

 

 

 

 

 

CHRISTOPH LEVENTE HARA, művészeti vezető

 

Christoph Leventa HaraMűvészeti managere a PROMUSIC Artist Management Vienna, STELLER MUSIC GROUP INTERNATIONAL bécsi ügynökségnek.

Sok éven át a Bayreuti ünnepi játékok ünnepelt fellépő művésze, a sokak által a világ egyik legrangosabb operaházának tartott Bécsi Staatsoper tagja, rendszeres fellépője. Több európai országban rendezett nagysikerű koncertnek közreműködő művésze, de fellépett már Japánban, Dél-Koreában, vagy éppen Izraelben is. Sokoldalúságát bitonyítja, hogy művészi fellépései mellett önálló koncertek szervezője és művészeti vezetője is.

 

 

 

PrimArt kamaraegyüttes

 

PrimArt KamaraegyüttesAz  együttes szívesen látott vendég a világ számos hangversenytermében. Az elmúlt évek során nagysikerű koncerteken léptek fel több kontinensen, így Európában és Ázsiában is. Felléptek Ausztriától Németországig Svájcon át éppúgy, mint Japánban, Koreában, vagy éppen Izraelben.

Művészi jellegzeteségük a letisztult, klasszikus stílusból éss a világhírű magyar temperamentumból ötvözött egyedi hangzásvilág.

Arspoetikájuk: rohanó világunkat megállítani egy varázslatos pillanatra, melyben a hallgatóság a zene erejével feledhetetlen, katartikus pillanatok részesévé válhat!